Újranyitott a Barber Bay férfi fodrász szalon | Barber Bay

Újranyitottunk!

A Barber Bay újranyitott, új szelet véve a vitorlákba megy előre, a végtelen tengeren!

Hol is kezdjük? Talán kezdjük azzal, hogy az előző tulajdonosoknak megköszönjük, egy ilyen szuper helyet kezdtek el felépíteni. Amit elkezdtek, mi vízre bocsájtjuk, a nyílt vízre engedjük a Barberb Bay hajóját.

Sok előkészület, sok munka előzte azt meg, hogy a Covid bezárások után megújult erővel, lelkesedéssel teli nyithatjuk meg a szalont. A vendégtér is átalakult, a csapat is lecserélődött, új borbélyokkal vágunk neki az új kihívásoknak.

Új filozófiát igyekeztünk bevezetni. Fontos számunkra, hogy vendégeink a jövőben maximálisan elégedetten lépjenek ki az ajtónkon. Mind a szalonnal, a tisztasággal, a borbélyok szakmai felkészültségével, a borbélyok kedvességével, a termékekkel azt érjük el, hogy ide vissza akarjanak jönni a vendégek. Ha fodrászra van szükség, csak a Barberb Bay jöhessen szóba. A sablonos barber shop érzést háttérbe szorítva, egy exkluzív hely megalkotása a cél. Ahova jó visszatérni.

Fontos vendégeink visszajelzése, hiszen így látjuk, ha valamin változtatni kell, illetve azt is, hogy min ne változtassunk.

Várunk mindenkit sok szeretettel, jelentkezz be most.

Szabó László és Szabó-Vörös Tamara
Barber Bay tulajdonosai