Rólunk | Barber Bay férfi fodrász szalon

Rólunk

Nem szeretjük a sablonokat, nem szerettünk volna egy sablonos barber shopot. Nem szeretjük whiskys üvegből fújt vizet a hajunkra, az üvöltő rap zenét, a fejünk fölött egymásnak harsogó borbélyokat és a futószalag-szerű élményt. Koncepcionálisan más irányba mutatunk a konkurenciától: Ellentétben egy szokásos fodrászüzlettel a Barber Bay az ügyfélközpontúságról szól. Nem futószalagon jönnek-mennek a vendégek. Van idő mindenre és mindenkire, elsősorban a tökéletes frizura megalkotására, az ápolt szakáll és bajusz fazonírozására. Azt szeretnénk, hogy ha betérsz hozzánk, azt érezd, minden rólad szól. Egy elegáns, mégis laza közeg kialakítása volt a célunk, ahol profi és jókedélyű borbélyok kezei között alakulhatsz át.

Fontos számunkra a családias légkör, mind a kollegák között, mind a vendégeknél. Szeretnénk, ha egyre több család választana minket, fiú hajvágásra, apa-fia hajvágásra. Nálunk természetesen az anyukák, lánytestvérek, nagymamák is bejöhetnek a szalonba, sőt ha szükséges, és anyuka ölében szeretné a kisfiú a hajvágást, azt is megoldjuk.

A termékpalettánk kialakításánál is fontos volt az általunk képviselt világnézet: amennyiben lehetséges, minél kisebb lábnyomot hagyjunk magunk után. Így legtöbb termékünk kizárólag 100%-osan természetes alapanyagokat tartalmaz.

Patinás környéken, exkluzív környezetben várunk Téged. Célunk, hogy ahogy beülsz a türkiz színű, kényelmes székbe, ne csak egy hajvágást kapj, hanem egy komplex szolgáltatást, egy életérzést.

Annak érdekében, hogy a hajaddal és szakáladdal is elégedett legyél, borbélyaink folyamatosan a legmagasabb szintű képzéseken vesznek részt.

Maximalisták vagyunk, Nálunk a Vendég, vagyis Te vagy az első!

Szabó László és Szabó-Vörös Tamara
Barber Bay tulajdonosok