Rólunk - Barber Bay

Rólunk

Szalonunkat azok kedvéért hoztuk létre, akik megunták a sablon barber shopok világát: a vizezett sört, az üvöltő rap zenét és a futószalag-szerű élményt. Patinás környéken, exkluzív környezetben várunk Téged a hét minden napján. Minőséget és valódi odafigyelést keresel? Megtaláltad! Szolgáltatásainkat a Te személyes sikerednek szenteljük. Borbély csapatunk kizárólag rutinos szakemberekből áll, így bárkit választasz nálunk, csakis a legjobbat kapod.

Hagyd, hogy fodrászunk legyen a személyes stylistod, és soha nem fogsz csalódni. Korszerűen felszerelt szalonunkban valódi kiszolgálást kapsz, kora reggeltől késő estig, hogy a számodra legkényelmesebb időpontban látogathass meg minket. Garantáljuk, hogy ilyen kiszolgálással még nem találkoztál. Gyere és tégy próbára minket!

Lehet hajózni szél nélkül. Lehet bulizni zene nélkül. Lehet élni célok nélkül. Élhetsz boldogan társ nélkül. Csak nem érdemes. Hozzám eljöhetsz kedv nélkül csak távozni nem fogsz kedvetlenül. Adj esélyt nekem és adj magadnak. Az esélyt keresni kell, nálunk megtalálod. Köszönjük a bizalmat! Ars poeticánk az életben: Autót németektől Órát svájciaktól Whiskyt skótoktól Humort az angoloktól Kajat olaszoktól És hajat a Barberbay-ből Röviden. Tömören.