Férfi fodrász szalon igényes férfiaknak! | Barber Bay

Férfi fodrász szalon igényes férfiaknak a Marina parton!

A Beauty World Net készített rólunk cikket “Férfi fodrász szalon igényes férfiaknak a Marina parton!” címmel.

A világ változik, de a régi hagyományokból néhány különleges helyen megmarad valami. Egy ilyen különleges hely a Barber Bay. A szalon – amelyet a Marina Part stílusához igazodva, a hajózás érzése leng körbe – kiváló minőségű, egyedi bútorokkal van berendezve. A sablonos barber shopok közül kilépve egy elegáns, letisztult, a környezethez maximálisan illeszkedő, profi szakemberekkel felvértezett hely megteremtése volt a cél. Ez sikerült.

Koncepcionálisan más irányba hajóznak a konkurenciától: Ellentétben egy szokásos fodrászüzlettel a Barber Bay az ügyfélközpontúságról szól. Nem futószalagon jönnek-mennek a vendégek. Van idő mindenre és mindenkire, elsősorban a tökéletes frizura megalkotására, az ápolt szakáll és bajusz fazonírozására.

A Barber Bay számára fontos a családias légkör, mind a kollegák között, mind a vendégeknél. Szeretnék, ha egyre több család is őket választaná, fiú hajvágásra, apa-fia hajvágásra.

A termékpalettájuk kialakításánál is fontos volt az általuk képviselt világnézet, amennyiben lehetséges, minél kisebb lábnyomot hagyjanak maguk után. Így legtöbb termékük kizárólag 100%-osan természetes alapanyagokat tartalmaz.

Elegáns, de mégis laza közegnek, valamint a profi és jókedélyű borbélyoknak köszönhetően, az az érzés, hogy egy tökéletes kikötőbe érkeztél. A vendégek, ahogy beülnek a türkiz színű, kényelmes székekbe, nem csak egy hajvágást kapnak, hanem egy komplex szolgáltatást, egy életérzést.

Az áprilisi újranyitáskor egy új csapattal hajóztak ki. Két borbély lány Alexandra és Dzseni, illetve a csapat férfi tagja Joci alkotják a Barber Bay borbély csapatát. Fontos, hogy a borbélyaik folyamatos képzéseken vegyenek részt, képezzék magukat neves oktatók segítségével. Céljuk, hogy pár év múlva a saját borbélyaik oktassanak másokat.

A hagyományos borbély szolgáltatások mellett – hajvágás, szakálligazítás, borotválás, barber treatment, gyerek hajvágás, apa-fia hajvágás – sláger szolgáltatásuk lett a fejmasszázs. Hajformázás elött kb. 8 percben, speciális technikát alkalmazva masszírozzák meg a fejet, nyakat.

A márciusi tulajdonosváltáskor több időpontfoglaló rendszer került tesztelésre, de egyik sem nyújtott olyan komplexitást, piacismeretet, mint a BWNET.  Az idő múlásával beigazolódott, hogy jó döntés született, amikor a BWNET ajánlatát fogadták el.

Gyere, tedd próbára borbélyainkat! Bejelentkezés.